Sundhedskonsulenterne


Hos Sundhedskonsulenterne tilbyder forskellige kurser inden for sundhed, vægttab, diæt og kosttilskud. Vi ser på sundhed som et holistisk og bredt begreb der også inkluderer restitution, stress og søvn, samt de nyeste værktøjer og tiltag inden for sundhed- og helse området, herunder udvikling af nye paradigmer/tænkemåder - for at kunne optimere og supportere et mere effektivt vægttab, stabilisering af vægt, optimering af søvn, og minimering af stress.


Vi har slået os sammen med House of Change da de tilbyder et 28 dages Detox program, som er en fantastisk "opvarmning" til vores længerevarende programmer. Derfor anbefaler vi også at man tager 28 dages Detox programmet før man tager et af vores programmer for at få den mest optimale effekt og kan starte på vores program med en Detoxet krop.

Ubevidste blokeringer i vores psyke kan spænde ben for et vægttab, og kan være en af årsagerne til at en diæt ikke virker efter hensigten.

Sundhedskonsulenterne

bodensøen obese dame_small
plus size women

Vægtprogrammer

Er du i tvivl om hvilket program du skal vælge så Book en gratis 15 min samtale med vores Ernæringsekspert.

Hos Sundhedskonsulenterne har vi forskellige programmer: 5 ugers intensive programmer, 6 mdrs programmer eller Retreats, som alle har fokus på optimering af sundhed og velvære, samt ændring af livsstil så den er i harmoni med dem sundhed du ønsker.

5 ugers intensiv program


På vores 5 ugers programmer dykker vi ned i de ubevidste og psykiske mentale begrænsninger som kan ligge og spænde ben for et vægttab og som kan være en af årsagerne til at en diæt eller "ikke virker" efter hensigten.


Vi ser også på din diæt, kosttilskud, søvnmønster og stress niveau - og hvis du ikke allerede har fundet en diæt der virker for dig, så tilrettelægger vi en sammen med vores Ernæringsekspert.


Vi undersøger også din stress og søvn, som er de nye områder man ser på inden for fedmeforskningen, da disse områder kan spille en vigtig faktor omkring, hvorfor din vægt ikke flytter sig i nedadgående retning.


Da dette program er meget intensivt, må du være indstillet på at få "hjemmeopgaver" hver uge som fokuserer på at undersøge dine egne handlemønstre og hvad der hidtil har trigget dig til at få den adfærd du har haft.

Hvem er programmet for?

5 ugers programmet er for dig som gerne vil have kick-startet dit vægttab. Dette intensive program har en stejl læringskurve og kræver derfor at du selv "giver den en skalle" med at komme på ret kurs i dit liv. 


Du kan efterfølgende hoppe på et 6 mdrs program hvis du ønsker at have en mentor ved din side under resten af dit forløb. Dette afhænger selvfølgelig af hvor mange kg du ønsker at reducere din vægt.

Dr. Mariane Zoi forklarer om hvad du kan forvente på 5 ugers programmet.

Husk Sundhedskonsulenterne er nu lagt sammen med House of Change.

Sundhedskonsulenterne.one er nedlagt

6 mdrs programmet


På vores 6 mdrs program har vi som på 5 ugers programmet, fokus på de ubevidste mønstre og psykiske mentale begrænsninger som kan ligge og blokere for et vægttab.


På dette program har vi mere tid til at gå i dybden med "årsagen" bag vægten - hvilket ofte er årsagen til at en diæt eller et tidligere vægttabs-forsøg ikke har virket. Vi arbejder også meget med Quality of Life dvs. hvilket liv ønsker du at leve og hvordan 

Ubevidste blokeringer er som ordet siger "ubevidste" og derfor ikke noget vi umiddelbart har kontrol over. Alligevel styrer de 80% af vores dagligdag. På disse 6 mdr dykker vi ned i det ubevidste og prøver at italesætte og visualisere hvad der ligger gemt til os af værdier og kompetencer, som måske hidtil ikke har set dagens lys. 


Du vil derfor skulle betragte disse 6 mdr, som en personlig rejse hvor du via hjemme opgaver og personligt arbejde kommer ud på den anden side som et "nyt jeg".

Hvem er programmet for?

6 mdrs programmet er for dig som gerne vil have en mentor til at guide dig under dit vægttab. Programmet er ikke lige så intensivt som 5 ugers programmet, men du får stadig hjemmeopgaver og forventes stadig at være engageret i dit vægttab for at kunne komme på ret kurs i dit liv. 


Har man et meget stort vægttab man skal opnå kan dette program tages flere gange. Det bedste og mest optimale forløb for dig kan aftales med vores Ernæringsekspert.

RETREATS

Retreats

På vores Retreats arbejder vi meget med at fokusere på det indre og finde frem til hvad det er du har lyst til i livet, hvordan du har lyst til at dit liv skal leves som den du er og ikke som den du har været.


Ud over alle de gode ting fra vores 5 ugers intensive programmer og vores 6 mdrs programmer, krydrer vi vores retreats med "stilhed", hvor du kan få ro på dit sind.


  • Vi ser på din hidtidige historie og hvilken historie du har lyst til at fortælle i fremtiden
  • Vi lægger en plan for hvordan du kan træde ud af din Comfort Zone og øve dig i at blive mere dig
  • Vi samler op på hvad du har lært gennem Retreatet og lægger retning for din nye vej - der hvor du vil hen i fremtiden - så du ved hvad du skal gøre når du kommer hjem


At være på Retreats er en gave til dig selv - en gave til både din krop og din sjæl.

At være på Retreats er et sted, hvor de er plads til dig - plads til at du tager dig af dig selv og finder frem til dine ønsker og behov. Derfor er det også godt at forberede sig selv og familie og venner på at man ikke er "online" under retreatet.


Hvem er det for?

Retreats er for alle der ønsker at give sig selv et pusterum, finde sig selv, og mærke efter hvad der egentlig betyder noget for en - hvad der er vigtigt i livet.


Du behøver ikke at have været på vores 5 ugers program eller vores 6 mdrs program for at kunne deltage på vores retreat.


    Har du spørgsmål til nogle af vores programmer er du meget velkommen til at kontakte os.

    Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

    Godkend