Vi holder os up to date


Vi uddanner os selv løbende inden for flere forskellige områder for at du som deltager i vores forskellige tilbud, får størst muligt udbytte ved brug af sidste nye teknikker og viden inden for så forskellige områder som; psykologi, psykoterapi, coaching, NLP, META medicin, Heilpraktik, tankefeldt terapi, enneagrammet, sandplay, business & iværksætteri, familieopstilling, hjernebølger, sports psykologi, positiv psykologi, biofrekvens scanning, biofeedback, drømmetydning, teosofi og meget mere.


Dr. Mariane Zoi underviser sammen med Hellemaximilla på Psykoterapeut uddannelsen, Coach uddannelsen og Super Hero uddannelsen, samt på Familieopstillings workshoppen.


Hellemaximilla underviser på kurserne; Access Bars, Access Facelift og Access Body processer, samt Ny livskvalitet på 28 dage. Det er også Hellemacximilla der står for Access Bars-, Facelift- og Body bytte aftenerne.


Dr. Mariane Zoi underviser på kurset 5 ugers GPiS vægt program.


Vi er medlem af:
APA - American Psychological Association 
EASO - European obesity community
​DSF Adipositasforskning


Vi støtter: 

Kunsten at redde liv

Den Runde Skole

OM OS

#1 in the World in GPiS changing perception by the unconscious mind

Dr. Mariane Zoi

Mariane Zoi er Doktor i Psykologi og har læst sit speciale i USA. Hun har specialiseret sig i effekten af at bruge Sandplay i grupper og hvorledes de ubevidste har effekt på selvopfattelsen hos overvægtige kvinder. Her ud over har hun læst positiv psykologi og specialiseret sig i biofrekvens scanning og analyse af kroppens celler. 


"Når vi dræner vores celler for vitaminer & mineraler over længere tid,

opstår der symptomer i vores krop som manifesterer sig i form af stress, smerter,

irritation, hovedpine etc. For at komme disse symptomer til livs, er der brug for både

biologisk- og psykologisk afbalancering af vores krop, så vi igen kan yde optimalt

- som sportsfolk, medarbejdere, ledere, forældre mm." 


Dr. Mariane Zoi tilbyder:

Recovery behandlinger - Har du fået en skade eller går du med noget inflammation eller bakterier i kroppen som du gerne vil af med er der to måder at angribe det på. Den ene er at sørge for at kroppen har de byggesten og den næring den har brug for, og den anden er at supportere og hjælpe cellerne indefra med behandling som understøtter healingen af cellerne.

Sundhedstjek - Her får du skannet din krop for ubalancer via et bioresonanssystem. Scanningen viser hvilke områder i kroppen der er ude af balance og under stress og hvilke områder der har mest brug for hjælp og støtte. Den efterfølgende behandling fokuserer på optimering og afbalancering af disse områder.
Sandplay - Sandplay er en terapeutisk kreativ metode, der arbejder med det ubevidste sind. Metoden er en måde hvorpå det ubevidste sind får et sprog og en mulighed for at tale. For en trænet sandplay terapeut vil et sandplay forløb være som at se et X-ray af det ubevidste sind. Sandplay har videnskabelig dokumenteret effekt på minimering af angst, stress, og depression, samt en opbyggende og støttende effekt på selvværd, kropsbevidsthed, afbalancering af hjernebølger og styrkelse af jeg’et. Gennem et sandplay forløb kan man finde nye handlemuligheder og konstruktive løsningsforslag på låste eller blokerede problemstillinger, som er uden for det bevidste sind. Sandplay virker derfor super godt på de problemstillinger og blokeringer som vores bevidste sind ikke kan løse.

Group Play in Sand (GPiS) - Dr. Mariane Zoi underviser som den første og eneste i verden i et 5 ugers GPiS program for overvægtige kvinder der ønsker at komme bag om vægten, få mere selvtillid og styrket selvopfattelsen.


Læs mere om Dr. Mariane Zoi på LinkedIn


Hellemaximilla

HelleMaximilla er certificeret psykoterapeut med speciale i børn og unge, stress og detox af kroppen, unge der ikke passer ind i systemet, samt livsstilsændring og Be*You facilitering. Hun arbejder holistisk og sammensætter individuelle forløb målrettet den enkelte.

Her ud over har HelleMaximilla specialiseret sig inden for naturmedicin, kosttilskud, og homøopati således at hun både kan facilitere kroppen indefra (på celle plan) og ud, samt ude fra og ind med afsæt i det psykologiske sind. Hun arbejder på forskellige projektforløb bl.a.; stressede børn, børn der bliver mobbet eller ikke har det godt i skolen, samt teenagere der skal finde deres ståsted i livet.


HelleMaximilla tilbyder:

Holistiske sessioner - Dette er individuelle sessioner tilrettelagt ud fra den enkeltes behov. Disse kan indeholde både stress forløsning, samtale terapi, facelift, kropsprocesser, coaching, relations terapi, og familie opstilling. 
Livsstils Coaching - Dette er et coaching forløb som tilkøbes kurset Ny livskvalitet på 28 dage. Denne coaching kan bruges af folk som vil detoxe (afgifte) deres krop i kombination med et vægttab, eller folk der ønsker at foretage en livsstilsændring/makeover.
Vitamin café - HelleMaximilla afholder jævnligt foredrag om kosttilskud og hvordan vi kan fylde vores celler op med sund næring så kroppen kan heales indefra. Tjek vores online Vitamin og Mineral workshop eller kontakt Hellemaximilla såfremt I er nogle stykker som sammen gerne vil høre om dette emne.

Vitamin test - Dette er en skanning af din krop på celleplan så du kan se om du er i balance med dine vitaminer og mineraler, eller om du mangler collagen. 


Læs mere om Hellemaximilla på LinkedIn

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend