PSYKOTERAPEUT UDDANNELSE

4-årig Psykoterapeut Uddannelse

Første år på Psykoterapeut uddannelsen kan tages af alle som et personligt udviklings år. Dette år kalder vi find din indre Super Hero.


Det første år er også for dig som ikke vil være Psykoterapeut, men som gerne vil have indsigt i dine personlige handlemønstre og overbevisninger. Er du i tvivl så ring til os så finder vi ud af, hvad der passer bedst til dine behov.

4-årig Psykoterapeut uddannelse


Hele uddannelsen er på 4-år og består af 5 moduler pr. år. Hvert modul er fordelt over 3 dage pr. modul. Herudover vil der være øvegrupper med teori- og færdighedstræning, supervision, samt egenterapi.


1-år: At finde din indre Super Hero

På første år har vi primært fokus på dig og din personlige udvikling som menneske. Dette år kan derfor godt tages af folk som ønsker personlig udvikling eller som ønsker at have et godt fundament og afsæt som coach.

Vi arbejder med følgende områder: Hvem er du som menneske, at sætte personlige grænser, at finde dine værdier og retning, at starte på din egen indre rejse, persontyper, skyggesider og hvordan de kan vendes til positive ressourcer. Læs mere under Super Hero uddannelsen.

 

2-år: Andre & relationer 

På dette år har vi fokus på hvor kommer du fra og hvad har du med dig. Vi arbejder med forskellige teoretiske retninger, så du får en bred indsigt i forskellige metoder og teorier som du kan bruge i din terapeutiske værktøjskasse. 

Vi arbejder med følgende områder: Arv og miljø, kroppen husker, det mentale sind og hvordan tillærte overbevisninger har indflydelse på dit liv, det ubevidste sind, skyggesider.


3-år: Familie struktur & historie

På dette år arbejder vi dels med din familie struktur og det du har med dig, samt de ubevidste mønstre du har med i vuggegave. Vi arbejder også med det terapeutiske rum og hvorledes du kan anvende forskellige terapiformer for at støtte dine klienter bedst muligt. Du vil på dette år starte op med at have trænings klienter.

Vi arbejder med følgende områder: Det terapeutiske rum, overføring- og modoverføring mellem dig som terapeut og din klient, jeg-styrkende terapi, stress håndtering, relationer, familie struktur og familie mønstre.


4-år: Fremtid, mål & retning

På dette år arbejder vi med at forme dig til en terapeut med fokus på netop det der er vigtigt for dig. Du er fx. interesseret i stress håndtering, sundhed eller samarbejdsrelationer og vil derfor gennem året vinkle modulerne så det passer til din stil og den måde du ønsker at være terapeut på.

Vi arbejder med følgende områder: Personificering af terapiformer, reflekterende læring, terapi i praksis, etik, at være selvstændig terapeut, mål og retning for din fremtid.

Måske er du interesseret i:

Pris

35.500 kr pr. år

Hertil kommer 40 timers egenterapi

Samt eksamensafgift på 5.000 kr.


Tidsrum

Fredag  17:00 - 21:00

Lørdag  10:00 - 17:00

Søndag  10:00 - 17:00


Forudsætning

Deltagelse på Super Hero uddannelsen

Starter fra 2022.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend