UDDANNELSER

Vores uddannelser


Hos House of Change lægger vi vægt på at kunne tilbyde uddannelser med dybde og kvalitet. Uddannelserne tager udgangspunkt i de bedste teknikker og værktøjer som vi selv har set og brugt gennem vores egne uddannelser og erfaringer som terapeuter, coaches og facilitatorer, og dels tager uddannelserne udgangspunkt i den sidste nye forskning inden for læring, hjerneforskning, mental optimering, coaching og terapi.


Struktur

Vores uddannelser er iterativt opbygget således at der hele tiden bygges oven på det eksisterende fundament og videre på den erfaring der er opnået fra forrige modul. Hermed sikrer vi et organisk flow i uddannelsen som du som kursist gerne skulle få stor gavn af.


Nogle af uddannelserne fx. Super Hero uddannelsen kan også bruges som afsæt til en anden uddannelse eller til en overbygning, hvis man ønsker dette. Spørg os hvis du er i tvivl om hvordan det hænger sammen.


Løbende forbedring

Vi foretager løbende evaluering af uddannelserne, modulerne og de enkelte øvelser, for at se om noget skal optimeres eller skiftes ud fordi tiden er blevet en anden. Dette gør vi for at du som kursist hele tiden får det bedste og sidste nye (og det vi ved virker).


Dette stiller selvfølgelig krav til os som undervisere, at vi hele tiden udvikler os selv og har en finger på pulsen omkring hvad der rør sig og hvad der virker/ikke virker.

Denne udfordring påtager vi os med glæde, da vi netop selv elsker kontinuerlig læring og elsker at lære, hvordan man lærer. 


Vi ser frem til at støtte dig i din personlige udvikling.

Mange hilsner

Dr. Mariane Zoi & Hellemaximilla


Læs mere om:

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend